Şehit Yunus Emre Akbaş Anaokulu


Vizyon: İstiyoruz ki; okulumuzda kazanılan öğrenme alışkanlıkları, bilgi ve becerilerin yaşamın ileri ki yıllarına aktarıldığında, çocuklarımız mutlu, üretken ve başarılı olsun. İstiyoruz ki; tüm personelimiz kendini sürekli geliştirmenin önemine inansın. İstiyoruz ki; biz, çocuklarımıza sevgimizle, güvenli ortamlarda verebileceklerimizin en iyisini veren örnek bir okul olalım.

Misyon: Her çocuğun birbirinden farklı özellikler taşıyan bireyler olduğu ilkesinden hareketle sorumluluğunun bilincinde olan, alanında donanımlı eğitim kadromuz ile Okul Öncesi Eğitim Programı ışığında çocuklarımızı; Atatürk İlke ve düşüncelerini benimsemiş, ulusal ve evrensel değerleri özümsemiş, kendini tanıyan, özgüveni gelişmiş, yaratıcı, bilimsel ve analitik düşünülebilen insana ve doğaya saygılı, çevreden gelebilecek tüm risk ve tehditlerden korunmayı başarabilen bireyler olarak yetiştirmeyi ve ebeveynleri de bu yolculukta etkin hale getirmeyi hedeflemektedir.

Başarılar: ***Çevreye Duyarlı Okul Beratı (Sıfır Atık Projesi Ulusal Ödülümüz): Türkiye geneli başarılı 30 okul arasına girerek ödülümüzü Milli Eğitim Bakanlığı tarafından almaya hak kazandık. ***Beyaz Bayrak Ödülü: Okulumuzda yürütülen Temiz Okul, Sağlıklı Okul Projesi kapsamında İl geneli ödülümüzü Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü´nden aldık.

Saatler: 09.00 - 14.00
Isınma: KALORİFER (DOĞALGAZ)
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Öğrenci servisi vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: DENEY VE BİLİM ŞENLİĞİ 2022
Proje Çalışmaları: @@@ SIFIR ATIK PROJESİ @@@ E- TWİNNİNG PROJESİ @@@ TEMİZ OKUL- SAĞLIKLI OKUL PROJESİ @@@ BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ @@@ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Telefon - 0 382 215 77 42

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://syeaanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Aksaray/ Merkez Cumhuriyet Mahallesi 7536 Sokak No 8

Öğretmen :9
Öğrenci :112
Derslik :6
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :975
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İKİLİ (SABAH-ÖĞLE)

Yerleşim Yeri - Merkez

Adres - Aksaray/ Merkez Cumhuriyet Mahallesi 7536 Sokak No 8

Ulaşım Halk otobüsü, kişisel vasıtalar

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 8,5 km.