Fiziksel Yapı ve Materyal Standartlarımız

ŞEHİT YUNUS EMRE AKBAŞ ANAOKULU

FİZİKSEL YAPI STANDARTLARIMIZ

¶  Anaokulumuz 2 katlı olup; 570 kapalı alan, 1300 bahçe alanına sahip, 6 derslik ile eğitim vermektedir.

¶  Her yaş grubu için yaş gruplarının gelişim özelliklerine uygun ayrı ayrı sınıflar oluşturulmuştur.

¶  Okulumuzda 6 derslik, 2 oyun alanı, mutfak, yemekhane, bilim atölyesi, drama atölyesi, kız, erkek ve engelli öğrenci lavaboları, 3 adet personel lavabosu  bulunmaktadır.

¶  Okulumuzun bahçesinde çocuk oyun alanı ve kum havuzu bulunmaktadır.

¶  Bahçemizde velilerimizin dinlenmesi için kamelya ve banklar mevcuttur.

¶  Öğretmenler sınıf, yemekhane, oyun alanı, atölye, tuvalet vb. her alanda öğrencilerin yanında  bulunmaktadırlar.

MATERYAL STANDARTLARIMIZ

* Okulumuzun dizaynında AB standartlarına uygun sağlıklı ve sağlam malzemeler kullanılmıştır

* Sınıf içi donanımlar yaş – eğitim programı uygunluğu gözetilerek yapılmıştır.

* Her türlü eğitsel malzemenin yuvarlak ve zararı asgari düzeyde tutacak şekilde dizayn  edilmiş olmasına dikkat edilmiştir.

* Her öğrencimize özel eşyalarını yerleştirebilmesi için sınıf dolabı tahsis edilmiştir.

* Okulumuzda uygulanan eğitim programına göre ayrıca materyal temini yapılmaktadır.

18.02.2020 343