Standart Kriterlerimiz

ŞEHİT YUNUS EMRE AKBAŞ ANAOKULU

STANDART KRİTERLERİMİZ

Temelinde standart, bir şeyi yapmak için kararlaştırılan yoldur. Bu, bir ürünün imalatı, bir sürecin yönetilmesi, bir hizmetin sağlanması veya malzemelerin tedarik edilmesini içerebilir , kuruluşlar tarafından üstlenilen bir dizi faaliyeti kapsayabilir. Şehit Yunus Emre Akbaş Anaokulu Olarak bizler gerek okul öncesi eğitim üzerine yapılan bilimsel çalışmaları gerekse günümüz dünyasındaki gelişmeleri yakından takip ederek eğitim, fiziksel yapı, sağlık, temizlik, güvenlik, beslenme, personel, materyal gibi başlıklarda belirli bir standart anlayışı oluşturmuş ve kurumsal yapısını bu doğrultuda kurmuş bir kurumuz.

Okulumuz kalite standartlarının en büyük garantisi "SÜREKLİ İYİLEŞTİRME" ilkesidir. Kurumumuz sürekli iyileştirme ilkesi ile kalıcı ve objektif performans sergilemektedir. Kurumumuzdaki her birey için süreç  ve eğitim ilkeleri sürekli olarak iyileştirilmekte ve yenilenmektedir. Sürekli gelişim için hedefler belirlenmektedir. Sunulan standartların anlık değil, bütün yıl bir boyunca devam eden standartlar olduğu konusundaki en büyük kurumsal garantimizi sürekli iyileştirme  ilkesi oluşturmaktadır.

18.02.2020 254